PRO PLAN® Nutritie Excelenta pentru Sanate pe termen lung

PRO PLAN® ofera o hrana excelenta ce aduce beneficii, dovedite stiintific, sanatatii pisicilor.


PRO PLAN®  inseamna hrana excelenta pentru pisica ta deoarece baza fiecarei retete este un amestec echilibrat intre toti nutrientii esentiali pentru o stare de sanatate buna. PRO PLAN® este realizat din ingrediente de cea mai inalta calitate, atent selectionate si usor digestibile.


Dietele PRO PLAN®  sunt create stiintific pentru a face o diferenta in sanatatea pe termen lung a pisicilor. Echipa noastra formata din aproximativ 350 de medici veterinari si nutritionisti a dovedit ca anumite combinatii de ingrediente pot face o diferenta in sanatatea pe termen lung a pisicilor. Aceste combinatii de ingrediente - precum OPTIRENAL® - pozitioneaza PRO PLAN®  in topul nutritiei feline.


Aflati mai multe despre OPTISTART®, OPTIRENAL®

 • OPTIRENAL

 

  Pentru puii de pisica
  S-a dovedit ca PRO PLAN stimuleaza apararea imunitara prin OPTISTART®


  Este dovedit ca OPTISTART® are rol  in intarirea sanatatii intestinale a puilor de pisica si in reducerea riscului de aparitie a tulburarilor digestive -  datorita extractelor din lapte  care echilibreaza flora intestinala si intaresc apararea intestinala.


  OPTISTART este disponibil in PRO PLAN JUNIOR, o dieta  completa si echilibrata care promoveaza dezvoltarea sanatoasa a puilor de pisica ce au varste cuprinse intre 6 saptamani si 1 an.

  Conține OPTISTART, dovedit a consolida sanatatea intestinala pisoi și pentru a reduce riscul de supără
                       
 
 
 
Cat Image